Fashion
Leave a comment

AMSTERDAM FASHION WEEK | CATWALKSHOW MEREL VAN GLABBEEK


Abonneer je nu op ons YouTube kanaal:

Meer FREQUIN? Volg ons ook op social:
Facebook:
Instagram:

Check onze website: www.FREQUIN.tv (voorheen: www.frequinproducties.nl)

FREQUIN ontwerpt en produceert creatieve videocampagnes voor televisie en online. Altijd groots aangepakt, ongeacht de maat van het scherm. Of je nu een grote of een kleinere speler bent. Dat maakt voor ons geen verschil. Geen opdracht is hetzelfde en dat houdt ons scherp.

Het vangen van een unieke beleving van uw product is de essentie, of dat nu als brandstory, commercial of event verslag is. Hiervoor halen we alles uit de kast. Professioneel, met lef en met onze volledige toewijding. Frequin.tv zorgt dat jouw boodschap op een originele en passende manier bij jouw publiek terecht komt.

FREQUIN houdt van en kent de kracht van film. Jouw merk op spraakmakende manier verbinden aan jouw publiek, dat is het doel.
En daar doen we alles voor, ALL IT TAKES.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *